Започва “The 2010 Reel Rock Filmmaking Competition”

Започна третият конкурс за хора, занимаващи се със заснемане на катерачни събития, отворен за участници от целия свят. “The 2010 Reel Rock Filmmaking Competition” е проява за аматьори и професионалисти. За участие трябва да бъде изпратен дълъг не повече от 2 минути монтаж на катерачна тема, който до момента по никакъв начин не е бил достъпен, разпространяван или тиражиран.

Reel-Rock-Film-Tour-2010

Организаторите допускат участие на няколко филма от един автор и насърчават изпращането на забавни продукции, които разработват темата с чувство за хумор и с намигване.

След 20 юли 2010 г., когато е крайният срок за подаване на заявки за участие, специално жури ще избере най-добрите произведения, които ще бъдат поместени на сайта www.reelrocktour.com.

Двата най-добри филма (единият, избран от съдиите, другият – след гласуване в интернет) ще бъдат представени през септември на проявата “Reel Rock” в Боулдър, щата Колорадо, а така също в рамките на “2010 REEL ROCK Film Tour”. Победителите ще получат и по 500$ и други предметни награди, осигурени от “The North Face”.

Файлове с висока резолюция Quick Time на дискове DVD, със заглавието на филма и името на автора, следва да се изпращат заедно с формуляра за участие (достъпен на сайта www.reelrocktour.com) на адрес:

REEL Rock Filmmaking Competition
C/ O Sender Films
612 Pleasant ST., Apt. C
Boulder, CO 80302
USA

Recent Posts

Leave a Comment