Със сноуборд от връх Ленин (7134 м) – среща с Владимир Павлов

На 12 юни от 19:00ч. в залата на Полския институт в София с радост ще ви представим екстремния сноубордист Владимир Павлов. Той ще ни разкаже за най-доброто си постижение през 2017г. и за бъдещите си проекти. С повече от 20 години опит в планинарството и екстремния сноуборд, Владимир е един от пионерите в този спорт в България. С дъска по родните планини, Алпите, Доломитите, Кавказ, Алборз, Памир и Хималаите, неговият поглед и мечти винаги са били насочени нагоре, към белите върхове. Измежду много от неговите снежни приключения и постижения, през март 2016г. Владимир изкачи и спусна със сноуборд най-високия връх на Близкия Изток вр. Дамаванд (5671м.) в Иран, а през юли 2017г. той направи първото българско сноуборд спускане от над 7000м.– от вр. Ленин 7134м. в Памир, Киргизстан. Сега наред са най-високите върхове на планетата!

12 June

Владимир Павлов – екстремен сноубордист и предприемач, роден на 19 август 1981, от София.  Освен със сноуборд, Владо се е занимавал 10 години с продажби и бизнес развитие в големи мултинационални компании. През 2012 той основава школа за изучаване на чужди езици, а през 2013 създава собствен бранд за сноуборд дъски – VP snowboards, с които е направил всички свои по-значими спускания. Също така, той е запален кайтсърфист и любител на активния живот сред дивата природа.

Sharks fin run
Владимир изнася множество презентации и мотивационни лекции и освен това описва своите сноуборд преживявания и емоции в разкази и пътеписи, които се публикуват в уважавани издания и медии, и които той възнамерява да издаде в самостоятелна книга.
Заповядайте!
Организатори:
Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм“
Полски институт в София
Вход: 3лв.
Можете да закупуте предварително вход тук, за да запазите своето място:
Описание Сума
Със сноуборд от връх Ленин (7134 м) – среща с Владимир Павлов 3.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Recent Posts

Leave a Comment