Презентация: Life behind Handlebars/Живот зад кормилото

Описание Сума
21 март – Презентация „Живот зад кормилото“ 3.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
„Академия за пътешественици“ представя:
Станимир Меразчиев и неговият „Живот зад кормилото“ – Планинското колоездене – още един естествен страничен ефект от хормона „Адреналин“. Произход, синтез, доза, последствия, цената на живота на велосипед.
На 21 март от 19:00ч. в залата на Полския Институт ще ви срещнем с екстремния колоездач Станимир Меразчиев – един от най-бързите български състезатели в дисциплината Enduro на планинското колоездене, участвал миналата година в престижното състезание “Megavalanche” от пик Блан в категорията „Master30“, 3330 м, до 720 м във Френските Алпи, известно като “най-дългото спускане в света”. Той ще разкаже за пътя си на екстремен колоездач – тренировка, екипировка, най-големите състезания, колоездене на тежък терен.

Станимир Меразчиев е роден в Нова Загора. Израстнал в центъра на универсума: Ямбол. Закърмен от малък с любовта към спортовете. Станимир споделя: „Успях да се докосна до лека атлетика, ориентиране, скейт, каяк, кайт, мотори, колела. Надявам се списъка ми да няма край. Завършвайки своето академично обучение в София, имах възможност да се запозная с хора, които съвсем непреднамерено ме оформиха в човека, който съм сега: Като куче, затворено в кола. Търсещ. Търсещ адреналин. В днешни дни: Всеки един свободен момент гледам да си човъркам хобитата: колела и мотори. Обичам да се цапам. С тях цапам не само ръцете си, но и душата си.“.

Заповядайте!

Организатори:
Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм“
Полски Институт в София

Вход: 3лв.

Нужно е предварително закупен вход за това събитие. Можете да го направите онлайн тук или я някоя от посочените каси на EasyPay:

Описание Сума
21 март – Презентация „Живот зад кормилото“ 3.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Молим, тези които са заплатили през каса на EasyPay да представят платежно на входа на събитието. Очакваме Ви!

Recent Posts

Leave a Comment