Презентация: „Колумбия за всеки, Латинска Америка за начинаещи“ – 25 януари, Полски институт в София

 

Презентация: „Колумбия за всеки, Латинска Америка за начинаещи“ – автори Кети и Стефан Прохорови, артисти на свободна практика и пътешественици.

Заповядайте на вълнуващ разказ за Колумбия на атрактивните в артистичните среди – Кети и Стефан Прохорови. Измежду разностранните им проекти, свързани с театър, кино, сценография, фотография и реклама, Кети и Стефан успяват да съчетаят всичко това с нестандартни и любопитни пътешествия.
„Всъщност искахме да отидем в Перу, но в последния момент трябваше да сменим плана, заради местните размирици. И така, увлечени от идеята за покриване на всички възможни латино – клишета: сочни джунгли, жарки плажове, екзотична храна, легенди и митове отпреди Колумб, се отправихме към Колумбия. Всичко беше вярно. Ще ви разкажем за изчезващите местни култури и начините, по които биват опазвани; за травмата от шестедесетгодишните въоръжени конфликти в цялата страна и наркотрафика и как някои от доскоро най-опасните места в света се превръщат в съвременни икономически и културни центрове. Ще говорим много за устойчивия туризъм и опазването на околната среда, за преходи между седемдесет метрови палми и висока кулинария и като цяло – за нашата първа Колумбия.“
Какво още ще ни споделят Кети и Стефан, ще разберем на 25 януари от 19:00 часа в залата на Полския Институт в София.

Организатори:
Екипът на Международен фестивал на планинарския филм
Полски Институт в София
Вход: 8лв.
Вход можете да закупите онлайн тук:

 

Описание Сума
Презентация: „Колумбия за всеки, Латинска Америка за начинаещи“ 8.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Recent Posts

Leave a Comment