Презентация „725 км прекосяване на Южна България с колела“

Пътешествениците Памела Качмарек и Деян Стоянов ще ни разкажат за тяхното последно приключение на колела. 🚵‍♀️🚵‍♂️
Заповядайте на презентация им „Прекосяване на Южна България с колела“ на 22 ноември, 19:00ч. в залата на Полски Институт в София.
🏕През пролетта на 2022 г. Памела и Деян прекосяват цяла Южна България с колела – от Златарево (границата ни със Северна Македония) до Резово (най-югоизточната точка на Европейския съюз и границата ни с Турция). 🗺🏞Преминават през 4 планини – Пирин, Родопи, Сакар, Странджа, преодолявайки 725 км с 12000 м положителна денивелация за 12 дни.
Идеята на пътешествието не е просто да стигнат от точка А до точка Б. За тях е важно да минат през места, които харесват и искат да им се насладят отново, също така и да изследват нови и непознати за тях райони на България.
Носят с тях всичко необходимо: палатка, спални чували, котлон, газ, храна… и най-важното – бански и хавлии (все пак са тръгнали на море).🏖
По време на презентацията те ще ви разкажат как двама любители на колоезденото – не професионалисти – решават да се хвърлят в това вълнуващо приключение из България, която искрено обичат.
Очакваме ви!
Организатори: екипът на Банско филм фест
Полски Институт в София
Вход: 4лв.
Recent Posts

Leave a Comment