Панорама на планинарското и екстремно кино в град Пловдив

Панорама на планинарското и екстремно кино в Пловдив, 3 и 4 юни, 18:30ч., Lucky Дом на киното

Екипът на Туристическо дружество „Природа“  и екипът на Банскофилмфест има удоволствието да Ви покани на най-доброто от планинарското и екстремно кино!

Предстои ни едно пътуване пълно с адреналин – от високите Хималаи до ледовете на Патагония, от катерачните обекти на Еквадор до дивите реки на Испания …и още

..герои на екстремните филми са световни имена в алпинизма, катеренето, парапланеризма и колоезденето! Събитието предлага най-доброто от световната кинокултура на тази тематика. Чрез тези киноленти публиката се пренася на едни от най-екзотичните и труднодостъпни точки на планетата и съпреживява истински истории за волята, мечтите и приятелството! Запознаваме се с постиженията на приключенци от световна величина, които се справят по удивителен начин с предизвикателствата на екстремните условия.

Програмата е специална селекция от Международния Банскофилмфест – единствения в този формат кинофестивал за планинарско и екстремно кино в България. Събитието е част от пътуващото кино на Банскофилмфест.
Очакваме Ви на филмовото приключение този юни в Пловдив!

Recent Posts

Leave a Comment