Необикновен СПА хотел в Банско

За удобствата на гостите – от всичко по много

 

„Лъки Банско“ е луксозен СПА хотел в Банско, който за удобствата, уюта и забавленията на гостите си е осигурил от всичко по много. С комфортните си 115 апартаменти и студия, три ресторанта – класически, италиански и за алпийска кухня, лоби бар, модерен СПА център, детски зали и кътове с детегледачки и аниматори, компютърни зони, електронни игри, конферентни зали, и т.н., хотелът отговаря на всички възможни потребности на посетителите.

1

 

Той е подходящ и за семейна почивка, и за неповторима романтика с любимия, и за чудесна ваканция с компания, за лични и фирмени тържества, тиймбилдинг, конференции, бизнессрещи. За семейства с повече деца този СПА хотел в Банско предлага множество улеснения за родителите и забавления за цялото семейство. В ценовите пакети например има варианти едно или две деца от семейството да бъдат настанени безплатно, ако са до 15-годишни. Има и ред други безплатни услуги. За най-марките са осигурени кошарки, проходилки, специални столчета, на които да се хранят, биберони, гърнета, телевизионни канали с анимация, закрит детски басейн.

Самите апартаменти, както и студиата, осигуряват изключителен комфорт. Те са просторни, обзаведени красиво, елегантно, с вкус и оборудвани по най-високите изисквания на международната туристическа индустрия. Кухненските боксове са с модерна техника и имат всичко необходимо, което би искала и най-взискателната домакиня и за най-взискателната домакиня. Естествено, има интернет, телевизия с многобройни канали, сред които и филмови, телефон. Впрочем телефон има дори в баните, които са и с поставена SOS система. Помислено е и за деловите среди, на които и докато са на почивка, може да им се наложи да поработят. Предлаганите офис услуги са телефон, факс, техника за копиране, принтиране и др. Те са особено полезни за организаторите на конференции, семинари, бизнес срещи. За колите има три осветени паркинга с видеонаблюдение, както и подземен паркинг, който през зимата е платен.

 

Царство на удоволствията и развлеченията

СПА центърът на „Лъки Банско“ е модерен, с най-съвременни технологии и апаратура от последно поколение. Процедурите в него са разтапящо удоволствие за тялото, а едновременно с това се постига възстановителен и лечебен ефект. Разбира се, предлагат се и класическите СПА техники, известни от древността. Но наред с това се прилагат и съвременните методи  за отърсване от стреса, подобряване на жизнените функции и вдигане на тонуса, подмладяване на кожата, борба с целулита. Тук например се предлага водно легло с цветотерапия от 6 цвята,  специален душ „Виши“, парна баня, терапия с лечебна кал и др.; специализирана вана за комбиниране на различни видове водни масажи; многобройни козметични терапии, някои от които в момента са хит дори в Холивуд.

2

Освен тонизиращи, много от процедурите имат директен лечебен ефект, като да речем Солната стая – за дихателните пътища, или лечебната кал – за кожни, гинекологични и двигателни заболявания. СПА-почивката в „Лъки Банско“ може да се комбинира със ски приключения, за което хотелът оказва пълно съдействие за екипировка, гардероб, обучение, ски карти, транспорт. В самия хотел обаче има многобройни забавления. Електронните маси например предлагат над 40 колективни игри, което ги прави подходящи и за семейства, и за приятелски компании. А ескейп стаите в „Лъки Банско“ се наложиха сред най-търсените развлечения в Банско. Те са две – „Египет“ и „Хакер“, и са подходящи както за възрастни, така и за деца. За „Загадките на Египет“ децата трябва да са навършили 6 години, а за „Хакер“ – 8. Забавното е, че отборите – от двама до 6 човека се впускат в приключения в реалистична обстановка и отборно трябва да откриват следи, да разрешават загадки и мистерии. Тези развлечения в Банско привличат и много външни за хотела хора, особено през уикендите, затова за почивните дни резервацията трябва да е поне седмица предварително.

Recent Posts

Leave a Comment