Академия за пътешественици – Истории за помощта oт непознати

Сред пухкавото бяло щастие, което ни дебне навсякъде из планините, а вече и града ни, отново дойде време за “Академия за пътешественици”, в която споделяме приключенията на интересни гости, които каним съвместно със SOHO.

Докато пътуваме, случайността ни среща с най-различни хора, някои от които ни помагат – съзнателно или не (за нас и/или тях), но при всички положения влияят на преживяването ни. На тази академия за пътешественици ще си говорим именно за съдействието от напълно непознати по приключенските пътеки. Милена Вукова ще ни сподели докосващи истории за помощта, която е срещнала навсякъде из чудните дебри на Виетнам, Тайланд, Африка (Зимбабве) и Норвегия. Защото тази човечност обогатява не само пътя ни из планини, морета и дъбрави, но и този в нас самите.

dav

 

 

SONY DSC

Гостенката ни по образование е педагог и рекламист, а по душа заклет пътешественик. Обожава екстремните и спонтанни неща, танците, книгите, изкуството. Приятелите ѝ казват, че говори бързо, но пък увлекателно. Хъммм, нека преценим сами.

Lecturer_Milena VukovaВход: 4лв.
Форма за записване: https://goo.gl/sXD1Cf

ОРГАНИЗАТОРИ:
*Bansko Film Fest: Международен фестивал за екстремно и планинарско кино в Банско и единствен в този формат за България и Балканите. Предлагат най-доброто от световното кино на тази тематика и канят актуални световни имена в екстремните спортове и приключения. Екипът на фестивала организира и поредицата от събития, едно от които – „Академия за пътешественици“, е с почти 20-годишна история. Форматът е цикъл от презентации, лекции и медицински семинари, свързани с пътешествията и постиженията на българи по света.

**SOHO Sofia: Aрт коуъркинг пространство с уютна атмосфера, богата програма от събития и общност от сходно мислещи професионалисти от креативния сектор. Разположено в триетажна зелена къща с градина в иделния център на София, главната му мисия е да насърчава творчеството и обмена между обитателите си. Сред работните места и зали за събития са вплетени художествена галерия, школа за балет и йога, появяват се тематични базари, поставят се театрални постановки, изпълняват се майсторски добри концерти или се подпомагат социално значими каузи.

Recent Posts

Leave a Comment